follow Catalog firme » Servicii firme » Asigurari » Judetul IASI
  home     Asigurari   Judetul IASI

Asigurari Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru asigurari completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
asigurari garsoniere iasi, asigurari vile iasi, asigurari apartamente iasi, asigurari imobile iasi, asigurari case iasi, asigurari casco iasi, asigurari cladiri iasi, asigurari locuinte iasi, asigurari vile, asigurari apartamente, asigurari imobile, asigurari case, asigurari casco, asigurari cladiri, asigurari locuinte, asigurari iasi (Iasi, IASI)
Intermediere asigurari, suntem o firma de consultanta in asigurari si ne propunem sa sustinem companiile si persoanele prin transpunerea in viata a viziunilor si obiectivelor acestora. La noi veti gasi un mediu de lucru corporate profesionist, focusat spre gasirea de solutii pentru clientii nostri. Ne recomanda atit experienta anterioara in domeniul financiar-bancar (15 ani) cit si companiile care au ales sa ne fie..
0730 *** ***Click aici!
asigurari iasi, asigurari imobile iasi, asigurari case iasi, asigurari de viata iasi, asigurari rca iasi, asigurari casco iasi, asigurari auto iasi, asigurari automobile iasi, asigurari obligatorii auto (CIUREA, IASI)
0740 *** ***Click aici!
asigurari casco, asigurari viata, asigurari cladiri, asigurari auto, asigurari mobile, asigurari imobile, asigurari medicale, asigurari iasi, asigurari casco iasi, asigurari viata iasi, asigurari cladiri iasi, asigurari imobile iasi, asigurari rca (Iasi, IASI)
Oferim consultanta pe intreaga durata a contractelor de asigurare: auto (casco, rca, carte verde), viata (pensie privata, finantare studii), cladiri si bunuri. pret avantajos pentru orice asigurare incheiata. sprijin garantat in caz de dauna. pretul la asigurarile auto variaza in functie de: data detinerii permisului de conducere, detinerea unui garaj/alarma, anul de fabricatie al autoturismului...
0232 *** ***Click aici!
asigurari casco, asigurari bunuri, asigurari locuinte, asigurari rca, asigurari auto
Experienta indelungata in afaceri ne-a invatat ca orice serviciu sau produs oferit, trebuie sa satisfaca cele mai sofisticate asteptari ale clientului, iar pretul sa fie corelat cu realitatea de zi cu zi. Multumirea nostra apare atunci cand clientul revine si ne recomanda celor din jurul sau...
0744 *** ***Click aici!
asigurari locuinte, asigurari auto, asigurari transport, asigurari sanatate (Iasi, IASI)
SC Faby Trans SRL, societate cu experienta in transportul international de persoane, va pune la dispozitie plecari saptamanale, in fiecare joi, pe ruta Romania-Italia (Milano, Torino, Roma). In decursul acestor ani de experienta am invatat sa adaptam serviciile noastre pentru orice tip de servicii si clientela: grupuri de adulti, grupuri scolare, delegatii, grupuri sportive, etc. Astazi dupa multi ani de munca, de crestere,..
0749 *** ***Click aici!
asigurari medicale, asigurari auto (Iasi, IASI)
Conditii generale privind asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate (recomandam citirea cu atentie a conditiilor de asigurare specifice fiecarei companii) asigurarea poate fi incheiata numai pentru persoane cu domiciliul stabil in romania; asigurarea acopera cheltuielile efectuate ca urmare a imbolnavirii neasteptate sau a unui accident, survenit in timpul calatoriei in tarile (sau grupul de tari) mentionate in polita (numai in afara romaniei) si in perioada inscrisa..
0332 *** ***Click aici!
asigurari medicale de calatorie (IASI, IASI)
Activitatea noastră vine in intampinarea cerinţelor dumneavoatră cu o gamă de servicii complexe: - inchiriere autobuze 53 locuri - inchiriere microbuze 19 locuri - rezervări locuri de cazare in ţară şi străinătate - organizăm şi vindem pachete proprii de servicii turistice in ţară şi străinătate (Austria, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Spania, Franţa…….), in funcţie de cerere - rezervăm şi vindem bilete de avion low cost si de linie. -..
0756 *** ***Click aici!
asigurari persoane juridice (Iasi, IASI)
Agentia imobiliara activ casa a fost fondata in 2004, scopul ei fiind inca de la inceput acela de a oferi servicii profesionale pe piata imobiliara romaneasca. cautand solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea clientilor nostri, am reusit sa castigam o pozitie bine consolidata printre primele mari agentii imobiliare ce actioneaza pe piata imobiliara din iasi. agentia imobiliara activ casa asigura consultanta imobiliara, prognoza si..
0232 *** ***Click aici!
asigurari bunuri imobile (Iasi, IASI)
Agentia imobiliara sigma a fost infiintata in septembrie 2002 si incepand de atunci, am dorit sa fim un punct de referinta pe piata imobiliara, asa incat investitorii romani si straini sa regaseasca in noi, un important partener de afaceri. in acelasi timp, ne adresam si clientilor care nu privesc o tranzactie imobiliara neaparat ca pe o afacere, ci ca o necesitate-cei care au..
0232 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie